Ledige stillinger

A.S Rubicon er en av Rogalands ledende fasadeentreprenører. Bedriften holder til ved Øksnevad Næringspark, i Klepp Kommune.

A.S Rubicon ble etablert i 1994, og sysselsetter i dag rundt 70 personer og er stolt leverandør av glass- og aluminiumprodukter til en mengde prosjekter blant annet en rekke (Breeam-Nor) miljøprosjekt i Rogaland. Sammen med Schüco, glassprodusenter og dyktige underleverandører arbeider vi kontinuerlig for å kunne tilby de aller beste løsninger til nettopp ditt bygg.

Vårt nedslagsfelt er først og fremst Rogaland – på begge sider av Boknafjorden.

Vi har følgende ledige stillinger:

Montør til serviceavdelingen (01.Juni 2018)

Grunnet økende oppdragsmengde søker vi å styrke vårt team med minst en dyktig og allsidig montør som primært skal ta hånd om servicearbeid og ettermarkedsaktiviteter.

Arbeidsoppgaver vil kunne være reparasjon og/eller montasje av dører, vinduer og fasader. En og annen dag i produksjonen må også påregnes når forholdene krever det.

Du kan gjerne ha et eller flere fagbrev som håndverker og gjerne ha god kjennskap til bygg og anleggsbransjen. Det er en fordel om du har erfaring fra monteringsarbeid, men ikke et krav.

Du må være selvgående, punktlig, ryddig og ha god arbeidsmoral. Du vil få opplæring av våre erfarne montører.

Vi har stor fokus på profesjonell framferd overfor våre kunder.

For den rette kandidat kan vi tilby konkurransedyktige betingelser, yrkesbil og mobiltelefon, mange faglige utfordringer og til tider travle dager med stor kundekontakt.

Alle søkere må beherske norsk skriftlig og muntlig, gjerne også engelsk og inneha førerkort klasse BE.

Vil du vite mer om stillingen må du kontakte Serviceleder Arve Edland, e-post: ae@rubiconas.no

Søknad og CV sendes på mail til Daglig leder Lars Mellerud, lm@rubiconas.no, merk mailen med «Søknad».

 

Blikkenslager til vår tynnplateavdeling (01.Juni 2018)

Du vil få ansvar for drift av og produksjon i plateavdeling. Av utstyr som skal betjenes kan nevnes Schechtl plateknekker og platesaks.

Du er primært inne i våre produksjonslokaler, men det kan være sporadisk behov for oppmåling ute på byggeplass. Du må være selvgående, punktlig, ryddig og ha god arbeidsmoral.

Alle søkere må beherske norsk skriftlig og muntlig godt.

Søknad med CV sendes AS Rubicon, på e-post til Daglig leder, Lars Mellerud, lm@rubiconas.no merk med «Søknad».

Vi du vite mer om stillingen, kontakt Geir Bærheim på telefon: 51 60 21 50