Skip to content

NorDan Rubicon er en totalleverandør
av fasadeløsninger i aluminium og glass.

Totalløsninger

Hos oss kan du få alt fra standardløsninger til spesialtilpassede løsninger i samarbeid med oppdragsgiver og arkitekt. NorDan Rubicon jobber kontinuerlig med nye produkter og løsninger.

NorDan Rubicon skal være den enkleste glass og fasade-leverandøren å forholde seg til i alle faser av et prosjekt.

Våre ferdigheter og kunnskaper skriver seg fra 26 års erfaring. Takket være våre målbevisste og dyktige medarbeidere kjennetegnes vi av kompetent veiledning og stor kunnskap om aluminium- og glassløsninger. Hver eneste dag jobber vi hardt for å gjennomføre og utvikle løsninger som fokuserer på kundenes spesifikke behov. Vi har gang på gang vist at vi utøver en ekstrem fleksibilitet til å møte og tilpasse endringer i byggefasen på byggeplass.

13.500

Leverte prosjekter

55

Engasjerte ansatte

6

premier for fine bygg(2019)

26

års
erfaring

Vi er rå på «fast track» prosjekter - der montasje av glass/fasade går parallelt med byggearbeidet

NorDan Rubicon har en stor prosessrettet produksjonskapasitet, og korte leveringstider. Det muliggjør justering av løsninger helt frem mot leveringstidspunktet. Solid økonomi, gode systemer for kvalitetsstyring og HMS kjennetegner bedriften. Dette trygger samarbeidet med oppdragsgivere ikke bare lokalt, men også nasjonalt.

NorDan Rubicon står blant annet bak fasadeløsninger til prestisjebygg i Stavangerregionen som Stavanger Universitetsjukehus, kjøpesenteret Herbarium, Finansparken og Hinna Park.

Vi er en stolt leverandør av glass- og aluminiumprodukter til en rekke BREEAM NOR miljøprosjekter i Rogaland.

BREEAM_NOR_logo_green-01