Skip to content

Det er vi som leverer de krevende prosjektene

Unik kvalitet - tilpasset hver enkelt kunde

I alle prosjekter jobber vi målbevisst sammen med oppdragsgiver for å oppnå det beste resultatet – både kvalitetsmessig og økonomisk. For oss handler det kort og godt om å gi oppdragsgiver en positiv totalopplevelse. Det har gjort at vi kan vise til bredt spekter av gode referanser fra fornøyde kunder, noen av de er vist her.

Finansparken

Velkommen til et av Europas største næringsbygg i tre. Her er 650 ansatte samlet i et bygg som til sammen er på drøyt 22.000 kvadratmeter.

Les mer »

Herbarium

Herbarium Shopping i Stavanger er tegnet av Snøhetta. Det har inntil sju etasjer og et samlet areal på 20.400 kvadratmeter. Byggets tak og fasader er uten rette vinkler.

Les mer »

Tre Tårn

Tre Taarn er et boligprosjekt i Sandnes utformet med en kompakt og stedstilpasset form. Byggene har form som noen solide tre, med stamme og grønt bladverk.

Les mer »

Skeiane Ungdomsskole

Nye Skeiene Ungdomsskole har blitt utvidet med fire nye fløyer som er utformet som lekne bokser som knytter seg til den eksisterende bygningen. Boksene rommer klasserom, garderober og desentraliserte arbeidsrom.

Les mer »

Soltun Sykehjem

Soltun sykehjem er bygget på en måte som ivaretar både beboere og ansatte best mulig. Store glassflater gjør at Soltun virker nesten transparent, og inngangspartiet kan minne om foajeen til et nytt hotell.

Les mer »

DSD Front

DSD Front: I januar 2020 sto Herfo Finans’ nye storstue i Stavanger sentrum klar. Med vakker arkitektur og høy standard føyer det nye praktbygget seg flott inn i området.

Les mer »

2020 Park

På deler av gamle Tou Bryggeris tomt på Forus øst ligger et moderne kontorbygg -2020Park. Et moderne kontorbygg som huser over 300 kontoransatte. Fasader er levert av AS Rubicon.

Les mer »

Stavanger Forum Expo

Stavanger Forum Expo har kanskje landets bratteste plantevekstbelagte tak. Den skrå beplantede takflaten gir området foran den nye utstillingshallen et parkaktig preg, og modererer hallens framtoning i omgivelsene.

Les mer »

Nye Skåpet

En av DNTs nyeste turisthytter kalles Nye Skåpet og ligger 600 meter over havet i Forsand ved Lysefjorden, og ble ferdig i 2016. Glassfasadene og vinduene ble fraktet opp med helikopter og montert på stedet.

Les mer »

Nye Harestad Skole

Nye Harestad Skole ble tatt i bruk august 2017. Skolen ligger flott til med utsikt til havet både i øst og vest. Glass, aluminium og solskjermarbeider er levert av – Rubicon – selvfølgelig…

Les mer »

Vestre Svanholmen 4

Et landemerke på Forus – Vestre Svanholmen 4. Bygget har mange gode kvaliteter. Som at mange av kontorene har utsikt enten vest mot golfbanen eller øst mot fjellene i Ryfylke.

Les mer »

Oljedirektoratet

Oljedirektoratets bygg på Ullandhaug er et spennede bygg med buet fasade. Fasade i pusset tegl og fasadeglass med klimavegg bakom. Rubicon AS stod for glass og aluminiumsarbeid.

Les mer »

Reilstad på Finnøy

Vi er opptatt av at materialbruk og arkitekturen vår er stedstilpasset. Vi er glade og stolte over å bli tildelt denne prisen, som er en annerkjennelse av vårt arbeid, sa Aina Sand Telhaug fra Helen & Hard

Les mer »

Byfjordparken

I Byfjordparken bygges det 56 000 kvadratmeter topp moderne, miljøvennlige og fleksible næringslokaler med suveren utsikt over Byfjorden.

Les mer »

Stavanger Lufthavn Sola

Terminalbygget på Stavanger Lufthavn Sola er et flott bygg vi har blitt med å satt vårt preg på. Slik at det blir en helt ny flyplass! Rubicon lever glassfasadene.

Les mer »

Sola Kommune rådhus

Sola kommunes nye rådhus er for tiden under arbeid, og skal etter planen stå klart i desember 2019. Dette blir et folkets rådhus – en god møteplass for kommunens innbyggere.

Les mer »

DnB Arena

7. oktober 2012 åpnet DnB Arena. Hjemmearenaen til Stavanger Oilers med plass til 4250 tilskuere og 5500 når det er konsert. Buet tak er gitterdragere av stål, med en spennvidde på ca 65 meter.

Les mer »

Ålgård kirke

Ålgård kirke, Fedigstillt 2015 hare en form som relaterer seg til det kuperte terreng som omkranser Ålgård Sentrum. Den fikk Gjesdal kommunes byggeskikkpris for 2015.

Les mer »

Radisson Blu Atlantic Hotel

Etter en totalrehabilitering er Radisson Blu Atlantic Hotel Stavangers ledende hotell. Hele hotellbygget har blitt strippet til betongen og bygget opp igjen og alle vinduer i hotellet er skiftet.

Les mer »